header_training.jpg

Training – Africhting – Correctie

Stal Aristocraat is gespecialiseerd in het africhten, corrigeren en trainen van allerlei paarden. Vaak krijgen we paarden te corrigeren die helemaal niets meer willen omdat ze meestal helemaal gefrustreerd en verkeerd gereden zijn. Deze paarden hebben vaak geen vertrouwen meer in hun ruiter, waardoor er allerlei problemen ontstaan.

Onze kracht is, dat we de paarden helemaal in hun waarde laten en ze ook durven te laten gaan, zonder bang te zijn of aan de rem te trekken. Vaak doen we afwisselend werk met ze, zoals een paar boompjes pakken of een lekker sprintje trekken langs de weg. Natuurlijk moeten ze eerst wel goed gehoorzaam en aan de hulpen zijn.
De basis voor africhting, training en correctie is een wederzijds vertrouwen tussen paard en ruiter.

Tineke in actie met Viptown tijdens het FK

Tineke in actie met Viptown tijdens het FK

We nemen het paard in een proeftijd van twee maanden in training. Dit is een uitprobeertijd. Elke dag wordt een logboek van het paard bijgehouden. Daarna hebben we een evaluatie en bij wederzijds goedvinden gaan we verder met de training van het paard. Dan komen er duidelijke afspraken of het dier wel of niet op wedstrijden wordt uitgebracht.


Contactgegevens:

Stal Aristocraat
Kie 3
8801 PJ Franeker

Klik hier voor een routebeschijving.

T: (0517) 452420
M: (06) 40301050 / (06) 22517181

I: www.stalaristocraat.nl
E: stalaristocraat@hotmail.com

Of vul ons contactformulier in: klik hier.


Sponsoren:

E. Idsardi bouwservice
RFU Jachtspecialist
Gramsbergen Dakbedekkingen bv
Baggerbedrijf de Boer - Dutch Dredging
Budgetdak.nl